BOKA - Ny kund?

P.g.a långa väntetider är vi restriktiva med att åta oss nya kunder i nya stall. Boka inte in något besök via webbokningen, utan kontakta oss via formuläret nedan, eller via samtal eller sms till 0703361800.  Har vi möjlighet att hjälpa din häst redan nu så gör vi det med nöje, i annat fall sätter vi dig på väntlistan, eller tipsar om bra kollegor i branchen som du kanske kan få snabbare tid hos. 
Namn E-post Meddelande Skicka in

BOKA - Kund sedan tidigare?

Då är du välkommen att boka ditt besök via webbokningen. Nu bokar du inte längre via BokaDirekt, utan via vårt  nya system, Vetmanager. 

Du kan boka besök för upp till fem hästar på en dag. Finns inte just det alternativ du söker, så hör av dig till oss via mail eller SMS, så kanske vi kan trolla med knäna och få fram vad du vill ha, eller boka in något i kommande schemaperiod. Nina lägger varje månadsskifte ut nya bokningsbara tider så att du kan boka två månader framåt.

Vill du till webbokningen? Läs detta först:
Klicka på knappen "TILL WEBBOKNINGEN" nedan. Ett nytt fönster öppnas. Du loggar in med BankID och får då upp de djur som redan är patienter hos oss. Välj ett av djuren som besöket gäller och sedan "boka besök". Välj sen ett lämpligt besöksalternativ. Då visas de bokningsbara tider som finns för det besöksalternativet.  Välj den som passar dig bäst och tryck BOKA. 
När du så har gjort en bokning kommer du få ett mail med en bekräftelse samt en
länk som du klickar på. Där du lägger till uppgifter om besöket. Ange där vilka olika individer det bokade besöket gäller, sökorsak för respektive djur samt önskade behandingar i samband med besöket. 
Du kan även lägga till nya djur, ändra dina uppgifter och komma åt tidigare besöks journaler och debiteringar via ikonerna i nederkant av sidfönstret på webbokningen, när du är inloggad.

OBS: bokar du besök för flera olika ägares djur, lägg bara in dina egna djur på bokningsplattformen, annars blir du noterad som ägare till allihop... resten fixar vi på plats. Är det något speciellt som behöver göras med någon häst så smsa Nina i god tid så vi sätter av tillräckligt med tid samt har med rätt utrustning.